LLOCS D'INTERÉS

 • Monistrol de Montserrat

  Monistrol de Montserrat és una vila antiga ja citada en documents del segle X. Cruïlla del Camí Ral de Barcelona a Manresa amb el camí de pelegrinatge a l’Abadia de Montserrat, conserva un nucli antic d’aire medieval i renaixentista. Es conserven dues voltes corresponents a les entrades de l’antiga vila emmurallada: Es Pilons i l’arcada que comunica el medieval carrer Sant Joan amb la Plaça de Bo-Bò. El conjunt històric-artístic que representa el casc antic conté edificis singulars com les cases nobiliàries de Can Gibert i Can Caballé, així com el gòtic Palau Prioral o la renaixentista Església de Sant Pere. Dominen la vila vella les siluetes del Cavall Bernat i de la Bestorre, torre de vigilància d’origen romànic.

  www.turismemonistrol.cat
 • Parc Natural de la Muntanya de Montserrat

  La muntanya de Montserrat i els seus entorns són espais d'interès natural que estan protegits amb l'objectiu de compatibilitzar els valors naturals, els culturals i històrics amb la vida diària dels seus habitants, la difusió i recerca del seu patrimoni i el gaudi dels visitants.

  www.gencat.cat
 • Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

  El singular paisatge del parc està format per cingles i monòlits de conglomerat rogenc que contrasten amb el verd de les pinedes i els alzinars que colonitzen els faldars i les canals de la muntanya. El monestir de Sant Llorenç del Munt, bastit al cim de la Mola, és el monument més emblemàtic d'un massís on també són abundants les restes arqueològiques neolítiques i les masies de gran port.

  www.diba.cat
 • Ruta de vins D.O. Pla de Bages

  Un recorregut per realitzar en cotxe pels cellers de la Denominació d’Origen Pla de Bages, aprofiteu les diverses activitats de coneixement del món del vi que us ofereix cada celler.

  A cada població, hi trobareu selectes restaurants on podreu degustar la gastronomia del Bages.

  www.dopladebages.com
 • Fira de la coca i el mató

  Aquesta fira és una de les més importants del municipi, especialitzada en la venta de productes gastronòmics que són signe d’identitat del territori. Clars exemples són el mató de Montserrat elaborat al municipi de Marganell i les coques artesanes de Monistrol de Montserrat.

 RESTAURANTS I BOTIGUES

 • Restaurant BO2

  La gastronomia del Restaurant Bo2 es basa en productes de qualitat i de proximitat, amb una cuina moderna i variada. El restaurant es troba al cor de Monistrol de Montserrat, en un celler de pedra completament reformat, ple d’història i encant. La seva prioritat és donar als clients un servei de qualitat en un ambient acollidor i tracte personalitzat.

  www.bo2restaurant.com

© 2020 Cal Gaitero - (+34) 617 14 04 05 - (+34) 670 22 97 10 - C/ Sant Pere, 37 - 08691 Monistrol de Montserrat - Barcelona