L'APARTAMENT


L’apartament és troba a la planta baixa del Carrer Sant Pere 39, dins d’un antic immobile del poble de 2 pisos. Té 50 metres quadrats amb un dormitori, bany, cuina-menjador-saleta i petit quartet de neteja. Disposa de calefacció elèctrica. No té aire acondicionat però totes les habitacions tenen llum natural i són molt fàcils de ventilar. Al tractar-se de la planta baixa i unes parets de pedra de 0,5m d’amplada disfruta de la frescor típica de les cases antigues. A Monistrol a les nits d’estiu cal dormir tapat amb un llençol.

 • El dormitori:

  Disposa d’un llit de matrimoni de 135 cm d’amplada i dos llits niu de 90 cm cadascun per si veniu amb nens. Tots els llits tenen el seu nòrdic i coixins comfortables. Disposem de bressols per a nadons. L’habitació té una finestra petita i una altra de gran que dóna a dos carrers de Monistrol.
 • El bany:

  Té dutxa, wc i renta-mans. Trobareu una tovallola de mans i una altra de bany per cadascun dels ocupants.
 • La cuina-menjador-saleta:

  La cuina es troba completament equipada amb el parament necessari per a cuinar per a cuatre persones.
 • Saleta-menjador
  La saleta-menjador té un sofa de quatre places i TV de pantalla plana. La taula del menjador és rodona i situada a ua banda del menjador, alliberant espai pel joc o el descans després dels àpats.
  Aquest espai disposa d’un balcó i una finestra amb vistes a Cal Cavaller, casal edificat des del segle XVI al segle XIX i compendi d'estils arquitectònics. Cal Cavaller va ser la casa dels Riusec, propietaris agrícoles de pes en la vida econòmica i social de la població fins a mitjan del segle XVII, quan entronquen amb la família ennoblida dels Olzina, membres destacats del Consell de Cent i de la Generalitat.

 

VOLS VEURE MÉS?

 

© 2020 Cal Gaitero - (+34) 617 14 04 05 - (+34) 670 22 97 10 - C/ Sant Pere, 37 Baixos - 08691 Monistrol de Montserrat - Barcelona